Attends Slip Active 10 - Large - 28 stuks


Omschrijving:

Attends Slip Active 10 Large

Het unieke van de slips van Attends Active 10 Large is de aanpasbaarheid. Omdat je dit product zelf vastzet met een plakker, die aan een  zijde van de slip zit, zit de slip in principe altijd goed en zo strak als je zelf wilt. Zo sluit de slip altijd goed aan op bovenlijf en op de benen. Eerst wordt de onderste plakker vastgezet. Deze wordt schuin naar boven vastgeplakt. De bovenste plakker plaatst men schuin naar beneden. De plakkers worden dus naar elkaar toe geplakt. Dit zorgt voor de beste fixatie van het product.

De eigenschappen van Attends Slip Active 10 Large

Luchtdoorlatende Luchtdoorlatende buitenlaag. Deze voelt zacht en comfortabel aan en zorgt er ook voor dat de huid kan blijven ademen. Dit zorgt voor een

    Merk:
  • Attends

  • EAN Code:
  • 7332152201435Webwinkel: Hulpmiddelwereld
 
Prijs: € 30.50
 

Deze website is een verzamelwebsite met een aanbod door goed geselecteerde en betrouwbare online webwinkels. Je kan op deze website zelf geen producten kopen, wilt u een bestelling plaatsen dan wordt je doorverwezen naar de betreffende online winkel. Wij maken geen deel uit van het koopproces wij ontvangen alleen een vergoeding voor het doorsturen. We doen ons uiterste best om de juiste info weer te geven maar alle prijzen voorwaarden zijn onder voorbehoud. De juiste prijs omschrijving is het geen weergegeven wordt op de pagna van de verkoper..

 

Grootste aanbod in alles. Keuze uit 6.946 artikelen

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Ouderenmobiliteit.nl | Privacy statement