Orliman Nekkraag 8 cm-2


Omschrijving:

De nekkraag is gemaakt van 7,5-10 cm wijd polyurethaan schuim. Door middel van de klittenbandsluiting aan de achterkant kan de halskraag makkelijk gedragen worden. Het ontwerp is anatomisch gevormd en gemaakt van een 100% katoenen stof.

Wanneer is de nekkraag van toepassing?Al bij kleine traumas van de wervels (doorn- en dwarsuitsteeksels) Letsel van de weke delen van de botten (zweepslag) Postoperatieve verzorging Torticollis Nek- of armpijn Cervicobrachialgia Compressie syndromen Reumatische en/of degeneratieve aandoeningen

Maten

    Merk:
  • GM Medical

  • EAN Code:
  • 8435025980334Webwinkel: Hulpmiddelwereld
 
Prijs: € 23.95
 

Deze website is een verzamelwebsite met een aanbod door goed geselecteerde en betrouwbare online webwinkels. Je kan op deze website zelf geen producten kopen, wilt u een bestelling plaatsen dan wordt je doorverwezen naar de betreffende online winkel. Wij maken geen deel uit van het koopproces wij ontvangen alleen een vergoeding voor het doorsturen. We doen ons uiterste best om de juiste info weer te geven maar alle prijzen voorwaarden zijn onder voorbehoud. De juiste prijs omschrijving is het geen weergegeven wordt op de pagna van de verkoper..

 

Grootste aanbod in alles. Keuze uit 6.862 artikelen

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Ouderenmobiliteit.nl | Privacy statement
PERIMETER CM 2 3 HEIGHT
8 cm