SlideX


Omschrijving:

De SlideX biedt de oplossing voor het aan- en uittrekken van elastische kousen die tot de knie of de lies komen. De SlideX van Arion vermindert de wrijvingsweerstand vanaf de enkel tot aan de knie of lies en wordt gebruikt in combinatie met de Arion Easy-Slide, Sim-Slide of Magnide. Het aantrekken van de elastische kous door de persoon zelf of het opduwen door de zorgverlener gaat in combinatie met de SlideX erg gemakkelijk. De druk van de elastische kous wordt, door gebruik te maken van de SlideX, gelijkmatig over het been verdeeld, wat belangrijk is voor een goede werking van de kous. Het voor de elastische kous en de eigen hand- en schoudergewrichten belastende 'trekken aan de boord' is niet meer nodig. Zodra de boord van de elastische kous op de SlideX ligt, kan de zorgvrager de zorgverlener helpen met het opduwen van de kous door aan de lus van de SlideX te trekken.

Voordelen SlideXUniverseel voor alle Slide Solutions Top kwaliteit - buitengewoon ontwerp Reductie fysieke belasting voor de zorgverlener en de patient Toename zelfstandigheid en therapietrouw van de patient Elastische kousen behouden langer hun therapeutische druk Eenvoudig in gebruik Spaart tijd en kosten Lange levensduur Makkelijk mee te nemen Wij raden u aan om de speciaal ontwikkelde handschoenen genaamd 'Slide Solution Gloves' te kopen als hulpmiddel bij het aantrekken van uw steunkousen. Het gebruik van speciale rubber handschoenen zorgt voor een aanzienlijke reductie van de fysieke belasting van handen, vingers en polsen bij het aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen. De handschoenen zorgen voor een optimale grip, waardoor de kous makkelijker over het been of de arm geschoven kan worden, zonder aan de kous te trekken. Deze wijze van aan- en uittrekken draagt bij aan het behoud van de juiste druk van de kousen. Daarnaast beschermen handschoenen de kous tegen mogelijke beschadiging door nagels en sieraden.

Maat

Meet het dikste gedeelte van de kuit om voor gebruik bij het onderbeen en het breedste gedeelte van het bovenbeen voor gebruik bij het bovenbeen

Medium: diameter van het been <40 Large: diameter van het been <60

    Merk:
  • Arion

  • EAN Code:
  • 8717127936519Webwinkel: Hulpmiddelwereld
 
Prijs: € 15.95
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Ouderenmobiliteit.nl | Privacy statement