Zorgthuiswinkel.nl


Omschrijving:

Aidapt verstelbare wandbeugel met 3 zuignappen. De Aidapt wandbeugel met zuignappen is ideaal voor gebruik in de badkamer. Met het handvat kunt u gemakkelijk in en uit het bad - douche komen. Maar u kunt het handvat natuurlijk overal in huis gebruiken. De Aidapt wandbeugel kunt u gemakkelijk en snel bevestigen op een gladde muur. Dit handvat kunt u in verschillende patronen bevestigen aan de muur, geen schroeven of ander bevestigingsmateriaal nodig. Geschikt voor tegelwanden of gladde muren. Geschikt voor op reis. Verstelbaar in allerlei standen. Geen schroeven nodig. Krachtige zuignappen met veiligheids-indicator.

Om de handgreep met zuignappen zo veilig mogelijk te gebruiken dienen aan de volgende dingen voldaan te moeten worden:


De zuignappen werken alleen op een compleet gladde ondergrond. Nerf of voegen etc. zorgen ervoor dat het zuigeffect elk moment weg kan vallen, ook al blijven ze in de eerste instantie hangen.Voor gebruik dient de gladde ondergrond en de zuignap te worden ontvet. Dit kan bijvoorbeeld met spiritus.Voor optimaal gebruik dienen de zuignappen in warm (niet kokend) water rond de 5 minuten te weken.De handgrepen dienen als hulpmiddel en zijn nooit bedoeld om het volledige lichaamsgewicht op te vangen.Zodra aan deze dingen voldaan zijn, dan kunt u lang en veilig gebruik maken van de handgrepen.

Specificaties:Ideaal voor de badkamer, het toilet, de doucheruimte of elk ander geschikt oppervlak binnenshuis180 graden draaibaar voor volledig op maat gemaakte ondersteuning in een hoekGeen boren of schroeven nodig om te monterenKan gevaarlijke uitglijders en valpartijen helpen voorkomen - en zo uw onafhankelijkheid bevorderenVoorzien van unieke kleurveranderingsindicatoren voor optimale veiligheidIn enkele seconden te verwijderen voor eenvoudige reiniging

    Merk:
  • AidaptWebwinkel: Zorgthuiswinkel
 
Prijs: € 26.75
 

©2023 Groot aanbod - vergelijken - Ouderenmobiliteit.nl | Privacy statement