Zorgthuiswinkel.nl


Omschrijving:

Deze krukken zijn speciaal ontworpen voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het lopen. 
De krukken zijn gemaakt van lichtgewicht buizen van geanodiseerd aluminium en hebben een antislip en anatomische handgreep voor comfortabel en veilig gebruik. Bovendien hebben ze een geluiddemperring op de verstelbare stang en een reflector aan de voorzijde voor extra veiligheid. 
De Mopedia onderarm krukken zijn in hoogte verstelbaar van 74 tot 97 cm (van grond tot handgreep) en van 93,5 tot 116,5 cm. Dit maakt ze geschikt voor mensen van verschillende lengtes. Ze hebben ook een maximaal gebruikersgewicht van 100 kg en worden verkocht per paar. 
Als u deze krukken bij ons, Zorgthuiswinkel, bestelt, sturen wij ze gratis naar u op. Zo kunt u ze eenvoudig en zonder extra kosten thuis ontvangen.Lichtgewicht buizen van geanodiseerd aluminiumAntislip en anatomische handgreep voor comfortabel en veilig gebruikGeluiddemperring op de verstelbare stangEenvoudig te vergrendelen door een elastische clipReflector aan de voorzijde.In hoogte verstelbaar van 74 tot 97 cm (van grond tot handgreep)In hoogte verstelbaar van 93,5 tot 116,5 cmMaximaal gebruikersgewicht 100 kgVerkocht per paarKleur BlauwWebwinkel: Zorgthuiswinkel
 
Prijs: € 30.51
 

©2024 Groot aanbod - vergelijken - Ouderenmobiliteit.nl | Privacy statement