Zorgthuiswinkel.nl


Omschrijving:

Elektrische Mini Hometrainer (draait volautomatisch rond).
De mini - cyclus sporter van Aidapt kan helpen om de bloedcirculatie en spierkracht te verbeteren en is ideaal voor diegenen die graag oefenen vanuit het comfort van hun eigen huis.
De elektrische beentrainer kan worden gebruikt om uw benen te oefenen vanuit een zittende of liggende positie, of op een tafel voor arm oefeningen.
Het apparaat heeft verschillende snelheden voor een aangepaste training en heeft een ingebouwde digitale monitor die het aantal omwentelingen, verbrandde calorieen en de verstreken tijd weergegeven, evenals een afstandsbediening.


De comfortabele pedalen zijn ontworpen om voor- en achteruit te gaan, zodat u zich op verschillende spiergroepen kunt richten.Met een lichtgewicht, strak en compact design, kan de mini hometrainer gemakkelijk worden opgeborgen wanneer niet in gebruik.Minimale montage nodig.Ideaal voor rehabilitatie en fitness binnenshuisProgrammeerbare trainingstijd en 12 snelheden.GEEN WEERSTAND!Stijlvol, compact ontwerp voor gemakkelijk opbergenCompleet met afstandsbedieningGEEN NEDERLANDSTALIGE HANDLEIDING, ALLEEN ENGELS EN FRANSTALIGE HANDLEIDINGWebwinkel: Zorgthuiswinkel
 
Prijs: € 141.02
 

©2024 Groot aanbod - vergelijken - Ouderenmobiliteit.nl | Privacy statement